Expedieri și returnări

Expedierea coletului dumneavoastră

Coletele sunt în general trimise între 1 si 3 zile de la primirea comenzii și sunt expediate prin curier(termenul de livrare fiind de 1-2zile).

Comenzile plasate pana in ora 12 vor fi procesate si expediate in aceeasi zi. 

Pentru personalizarea produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul paginii de facebook, Arome Urbane.

Dacă preferați livrarea prin posta sau un anumit curier, va rugam sa ne contactati prin intermediul paginii de facebook, Arome Urbane

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costurile de livrare.

Coletele fragile sunt protejate special, in ambalaje specifice, astfel incat sa ajunga intregi si in stare perfecta la dumneavoastra. Va rugam verificati imediat dupa primirea comenzii daca produsele sunt intregi. Va rugam nu acceptati un colet daca pare deteriorat la transport.

Cutiile sunt dimensionate corespunzator articolelor și sunt bine protejate.

Taxe de transport

20 ron prin curier rapid cu plata RAMBURS daca localitatea face parte din aria de acoperiere a curierului. Pentru comenzi mai mari de 220 RON transportul e GRATUIT daca localitatea face parte din aria de acoperiere a curierului.

Reclamaţii:

Dacă sunt probleme legate de conţinutul pachetului sau de factură vă rugăm să ne contactaţi în maxim 3 zile de la primirea coletului.