Ulei esential de lavanda pur 100%, 10ml

25,00 RON
cu TVA

Uleiul esential de lavanda poate fi utilizat prentru atenuarea problemelor cutanate și regenerarea pielii (necesita diluare, uleiul fiind pur), pentru favorizarea somnului și calmarea sistemului nervos dar și pentru parfumul său unic.

Sticla bruna 10ml, capac cu picurator

Cantitate

 

 

 

PROPRIETATI:

*regenerator celular și reparator cutanat
*cicatrizant, ajută la refacerea pielii rănite, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis, acnee
*calmant cutanat, liniștește pielea rănită, înroșită, arsă de soare sau înțepată de insecte
*antiseptic
*antispasmodic, decontractant muscular, antalgic
*sedativ şi liniştitor, armonizant
*echilibrant al sistemului nervos

Ingrediente (INCI): lavandula angustifolia oil

Mod de utilizare:

Uleiul esential pur nu se folosește ca atare pe piele.

Poate fi inclus ca ingredient în: creme, loțiuni și lapte de corp, unt de corp, balsamuri, măști, șampoane, săpunuri

Poate fi combinat simplu cu un ulei vegetal, folosindu-se sub formă de masaj.

Pentru dureri musculare, crampe și zone tensionate, se va efectua masaj local cu un balsam sau ulei vegetal în care este inclus uleiul de lavandă .

In apa de baie: 10-15 picături solubilizate în prealabil sau diluate în lapte, miere sau sare.

în vaporizatoare, difuzoare pentru aromaterapie și parfumarea încăperilor

Poate fi folosit la prepararea de săculeţi cu plante aromatice uscate, potpourri natural, pernute terapeutice.

50 Produse